Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Middagar

Middagar

Stigande ordning

   

3 Item(s)

  1. Förrätter med kock

    Sotad "kalvcarpaccio", färskost smaksatt med karamelliserad lök, picklad tomat, friterad kapris, krutong 120kr

    Ceviche på torsk, ostronmajonnäs, marinerad gurka, tomat, friterad lök 125kr

    Sotad lax med ingefärsgravat äpple, sojamajonnäs, rädisa & koriander 125kr

    Grillad sparris med parmesan, brynt smör, hasselnötter, citron & krasse 105kr

    För beställning av trerättersmenyer med kock, vänligen kontakta våra projektledare på info@carotte.se eller 08-655 11 22. Begär offert. Kostnad för kock tillkommer.
    105,00 kr
  2. Varmrätter med kock

    Halstrad sojamarinerad torskrygg med pak soi, brynt smör- & sojamajonnäs samt jasminris 255kr

    Friterad gårdsgris med spetskålssallad, kimchimajonnäs, koriander, & jasminris 215kr

    Majskyckling med bakad tomat och löksallad, mandelpotatispuré & rökt majonnäs 225kr

    Sotad lammrygg med blomkålspuré, brynt smör, sparris, rädisa, citron & hasselnötter 245kr

    För beställning av trerättersmenyer med kock, vänligen kontakta våra projektledare på info@carotte.se eller 08-655 11 22. Begär offert. Kostnad för kock tillkommer.
    215,00 kr
  3. Desserter med kock

    Kolatarte i glas med smörkola, mördeg, choklad & salta hasselnötter

    Äppeltarte med vaniljsås

    Svartvinbärsmousse med vaniljpannacotta & krossade havrekakor

    Hjortronmousse med havtornscurd samt maräng- & mandeltoppar
    95 kr/st

    För beställning av trerättersmenyer med kock, vänligen kontakta våra projektledare på info@carotte.se eller 08-655 11 22. Begär offert. Kostnad för kock tillkommer.
    95,00 kr
Stigande ordning

   

3 Item(s)